Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATLANTIS CITY


Descriere

Renovat recent, hotelul Atlantis City aduce confort si simplitatate in linii elegante celor ce isi doresc o vacanta dinamica in capitala insulei. Castigator al numeroaselor premii oferite de prestigioase site-uri precum TripAdvisor sau Venere, hotelul prezinta un raport excellent calitate-pret.

Localizare: Situat in inima orasului Rhodos, hotelul Atlantis City se afla intr-o zona comerciala cu taverne, restaurant baruri si magazine fiind localizat la 400 m de plaja. Centrul istoric cu orasul sau medieval inclus in patrimonial UNESCO cat si portul turistic se afla de asemenea in apropiere. Aeroportul se afla la 14 km.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor o frumoasa terasa pe acoperis ce ofera frumoasa privelisti panoramice, sala de mic dejun, bar, snack bar, internet wi-fi gratuit, receptie deschisa non-stop, camera pt depozitare bagaje, servicii de spalatorie si curatatorie, rent a car, lounge cu TV, bar, internet corner, parcare, lift, seif, capela.

Facilitati camere:
Toate camerele hotelului Atlantis City sunt spatioase, modern si minimalist mobilate fiind echipate cu aer conditionat (contra cost aprx 25 euro/saptamana), TV, mini frigider, seif (contra cost, aprox 15 euro/saptamana), fierbator pentru apa, grup sanitar cu articole de toaleta si uscator de par, balcon.

Tipuri de camere:
- DBL/TWIN standard
- TRPL standard
- SGL/DBL superior
- Family room (2 adulti + 2 copii)
- Junior Suite cu vedere la mare

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.