Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MYKONOS BLANC


Descriere

Website
www.mykonosblanchotel.com

Drinks & Food
Cel mai nou plus al hotelului este un restaurantul a la carte – Pasaji - care ofera mancaruri unice chiar pe plaja. Un loc estival, cu un decor subtil si personalitate de exceptie, cu scaune confortabile si o bucatarie deschisa. Pasaji Beach Bar serveste cocktailuri racoritoare si un meniu sugestiv intr-o atmosfera de vara cu sezlonguri si umbrele de soare. Restaurantul Kuzina ofera mancaruri gatite cu cele mai pure ingrediente, retete traditionale locale. Trattoria Farina, este mic restaurant italian, unde va puteti bucura de retete italiene autentice intr-un cadru elegant, modern.

Localizare
Mykonos Blanc 5* este localizat chiar pe plaja Ornos Beach, la doar cateva minute cu masina (2,5 km) de cosmopolitul oras, Mykonos si de principalele plaje ale insulei. Farmacii, supermarket, restaurante si cafenele sunt in apropiere. Datorita locatiei avantajoase, plaja din Ornos este locul ideal pentru a inota pana dupa-amiaza tarziu. Aeroportul se afla la 4,5 km, portul la 3 km, noul port la 4 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.