Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pasa Bey Hotel


Descriere

Pasabey Hotel este situat în centrul oraşului Marmaris la 500 m de mare. Cel mai apropiat aeroport este la 90 km (Aeroportul Dalaman-DLM)

Localizare
Pasabey Hotel este situat în centrul oraşului Marmaris la 500 m de mare. Cel mai apropiat aeroport este la 90 km (Aeroportul Dalaman-DLM)

Facilitati camere
Pasabey Hotel are 134 camere, dintre care 13 sunt camere de familie (35 metri patrati). Camerele sunt dotate cu televizoare LCD, acces la Internet Wi-Fi, aer conditionat, mini bar, balcon sau terasa si tv prin cablu. Toate camerele sunt izolate fonic si sunt dotate cu bai private. Room service este disponibil 24 de ore pe zi.

Facilitati hotel
Pasabey Hotel dispune de un restaurant principal cu o terasa in aer liber si de restaurant A'la Carte. Aici pot fi servite specialitati turcesti, inclusiv carne la gratar şi diferite tipuri de kebab. Exista, de asemenea, o gama variata de aperitive, deserturi si bauturi. Hotelul ofera urmatoarele facilitati: sali / de conferinta si petreceri, spalatorie, curatatorie chimica, mic dejun in camera, serviciu de calcat imbracaminte, apartament nuptial, lustruit pantofi, fax / copiator, check-in/-out privat, meniuri cu diete speciale (la cerere), vending machine (bauturi), vending machine (gustari).

Sport si agrement
Salon de masaj, sala de sport cu echipamente cardio, centru Spa. Exista, de asemenea, o baie de aburi turceasca si o sauna pentru relaxare.

Piscina
Piscina exterioara cu bar si piscina interioara incalzita

Alte facilitati
Snack bar, coafor, camera cu tv, receptie 24 de ore, ziare, terasa, camere nefumatori, lift, express Check-In/Check-Out, seif, zona pentru fumatori.Parcare privată gratuită este posibilă la o locaţie în apropiere (nu este necesară rezervare).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere nefumatori
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )