Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Mirage World are drept obiective calitatea si succesul pentru ca turistii sa beneficieze cel mai bine de facilitatile oferite.

Localizare:
Hotelul Mirage World este localizat la 200m de centrul orasului Icmeler, la 7km de Marmaris si la 80 m de plaja.

Facilitati hotel:
Hotelul dispune de 2 piscine exterioare, 1 piscina exterioara pentru copii, tobogane cu apa, 1 restaurant interior, 1 restaurant exterior, 3 baruri (Mirage Bar, Terrace Bar, Lobby Bar), centru de fitness, sauna, club pentru copii, teren de joaca, animatie, sala de conferinta si magazin de bijuterii.  Cu plata sunt: babysitting, masaj, spalatorie, coafor, spa-ul si internet cafe-ul.

Facilitati camere:
Hotelul a fost construit in anul 1996 si renovat in anul 2005. In cadrul hotelului sunt 183 camere duble, 12 camere familiale si 2 camere pentru persoane cu dizabilitati, toate camerele avand vedere spre uscat. Nu este permisa introducerea de bauturi sau mancare in hotel.Zilnic se face curatenie in camera, iar asternuturile si prosoapele se schimba la fiecare 3 zile. Room service cu plata si internet wireless in camera fara plata.Cateva camere au vedere la piscina ( nu au pret diferentiat)Camerele standard au aproximativ 16 m2 in care pot fi cazati maxim 2+2 copiii, majoritatea sunt camere triple si sunt dotate cu aer conditionat cu split, sistem de incalzire, telefon, baie cu dus, uscator de par, minibar (cu plata), mocheta, TV, balcon si internet.Camerelede tip family  au aproximativ 32 m2 in care pot fi cazati maxim 4 persoane, sunt dotate cu aer conditionat cu split, sistem de incalzire, telefon, baie cu dus, uscator de par, minibar (cu plata), mocheta, TV, balcon si internet.

Sporturi:
Gratuit: teren de joaca pentru copii, mini club pentru copii cu varsta cuprinsa intre 04 - 12 ani, volei, baschet, masa de tenis, darts, baschet, teren de tenis.Contra cost: jocurile pe calculator, hochei pe iarba, biliard si sporturi nautice.

Plaja:
Plaja este publica, foarte aproape de hotel, cu nisip si pietris - sezlongurile, prosoapele si saltelele sunt cu plata (aproximativ 2 euro/persoana).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Spalatorie - Curatatorie
Sala de conferinta
Loc de joaca pt copii
Bar
Babysitting
Acces internet
Wi-fi / Wireless Lan
Sporturi
Room service
Restaurant
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere familii
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie