Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Marbas Hotel


Descriere

Hotelul este situat la 110 km de aeroportul orasului Dalaman, la 10 km de orasul Marmaris, la 300 m de localitatea Icimeler, chiar pe malul marii.Plaja:
proprie, nisip-pietris, chei. umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit; prosoape de plaja – contra cost.

Facilitati camere:
Hotelul are un corp de 6 etaje (70% dintre camere cu vedere la mare): 88 camere standard (max. 3 pers., 15-24m2), 2 camere pentru persoane invalide. Camerele dispun de dus, foehn, aer conditionat centralizat, televizor,telefon, seif (in camera, contra cost), mini bar (gol), balcon (nu toate camerele), camera este curatata zilnic, asternuturile sunt schimbate de 3 ori/ saptamana, prosoapele sunt schimbate zilnic.

Facilitati hotel:
Hotelul dispune de restaurant ,restaurant a la carte (bucatarie europeana, contra cost), bar, piscina exterioara, cabinet medical, telefon, coafor, spalatorie (contra cost), sala TV, schimb valutar, magazin, rent-a-car, parcare.

Localizare:
Hotelul este situat la 110 km de aeroportul orasului Dalaman, la 10 km de orasul Marmaris, la 300 m de sttiunea Icmeler, pe malul marii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Camere persoane cu dizabilitati
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Receptie 24h