Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

WHALA BEACH

de la
1962  1766 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul de 3 stele, aflat in prima linie a marii in statiune El Arenal, este varianta perfecta pentru a imbina viata de noapte a orasului Palma ,aflat la 10 minute distanta si usor de accesat cu transportul public, cu relaxarea pe plajele de nisip ale statiunii.

Localizare: Hotelul Whala Beach este localizat chiar in fata plajei Palma, la 7 km de aeroport si la circa 10 minute de orasul Palma, ceea ce face ca hotelul Whala Beach sa fie alegerea perfecta pentru a va bucura de climatul si frumusetile insulei.

Facilitati Hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor un restaurant cu servire in sistem bufet suedez, o terasa pe acoperis cu vedere la plaja, piscina interioara, sauna, bar, birou de turism, acces la internet wi-fi ( contra cost), sala de fitness. Piscina in aer liber se afla pe acoperis si ofera o panorama superba asupra marii. Aceasta are si o sectiune speciala destinata copiilor.Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai posibilitatea de a alege sistemul de All inclusive. Acesta include 5 mese cu o varietate de produse locale si international servite in sistem bufet suedez, cine tematice si o gama variata de bauturi servita la barul hotelului.

Facilitati camere: Hotelul dispune de un numar total de 300 de camere, cu un design minimalist, unele dintre ele oferind vedere la mare. Toate camerele sunt dotate cu baie cu cada sau dus, uscator de par, telefon, Tv cu programe prin satelit, incalzire centralizata , aer conditionat si seif ( contra cost). La cerere poate fi adaugat un extra bed.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.