Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

H10 Boutique Punta Negra


Descriere

Descriere HOTEL H10 BOUTIQUE PUNTA NEGRA:
Hotelul exclusivist de tip boutique se afla in statiunea Portals Nous si are acces direct la 2 golfulete cu apa cristalina si mici plaje. Hotelul se afla intr-o zona linistita, inconjurat de verdeata si a fost renovat recent partial. In apropiere se afla multe magazine, baruri, terenuri de golf.

Tip masa:
Mic dejun.

Localizare HOTEL H10 BOUTIQUE PUNTA NEGRA:
Hotelul este localizat la 13 km de orasul Palma si la 22 km de Aeroportul Palma.

Dotari camere:
Hotel H10 Boutique Punta Negra are camerele dotate cu: balcon sau terasa, TV satelit, espresor Nespresso, minibar, seif, aer conditionat/incalzire, halat si papuci de baie, baie cu uscator de par.

Facilitati HOTEL H10 BOUTIQUE PUNTA NEGRA:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: restaurant bufet, restaurant a la carte, snack-bar, mai multe baruri, centru Spa cu piscina interioara incalzita, jacuzzi, sauna, 2 piscine exterioare pentru adulti si una pentru copii, Wi-Fi gratuit, centru de scufundari si snorkeling, centru pentru biciclisti cu atelier de reparatii si spatii depozitare biciclete, rent-a-bike.

Web: www.h10hotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie