Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grupotel Maritimo

de la
1958  1762 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: este un hotel ideal pentru o vacanta cu familia si prietenii.Portul de Alcudia este unul dintre cele mai importante zone pentru activitati de agrement si turism in Mallorca.
Localizare: hotelul este situat langa Lacul S`Estany Gran, in Golful Alcudia.Populara statiune Port d`Alcudia este la doar 5 minute de mers cu masina.Hotelul este inconjurat de o gradina superb.
Facilitati camere: aer conditionat, uscator de par, telefon, TV satelit, seif (contra cost), minibar, terasa sau balcon.Toate camerele au fost renovate in anul 2005.
Facilitati hotel: Grupotel Maritimo ofera 2 piscine in aer liber si un teren de tenis.Zona de relaxare include piscina interioara, cada cu hidromasaj si servicii de masaj.Zilnic, restaurantul hotelului serveste un mic dejun variat de tip bufet.Cina tip bufet include o gama larga de preparate din bucataria internationala si mancaruri tipice din Mallorca.De asemenea, exista un lounge bar cu terasa.Seara Grupotel Maritimo ofera divertisment cu muzica live si dans.Exista o zona de joaca si un club pentru copii.Alte facilitate: sala de fitness, doua terenuri de tenis cu iarba artificiala, teren de volei, tenis de masa, miniclub, cresa, teren de joaca pentru copii.
Plaja: cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.
Tip masa: demipensiune
www.grupotel.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.