Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vrissiana Beach Hotel


Descriere

LOCALIZARE: Chiar pe plaja cu nisip. In vecinatatea hotelului exista numeraoase facilitati de shopping .


FACILITATI HOTEL: Hotelul are 5 etaje, 136 de camere si dispune de urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, lobby bar, 2 lifturi, aer conditionat, parcare (gratuita), exchange, 5 restaurante, snack bar, conexiune internet wireless, room service, spalatorie, piscina exterioara si piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, bar la piscina ( 10:00 -18:00 ), tennis, mese de tennis, fitness, sauna , masaj (contra-cost ), baie de aburi si hamam (contra-cost ), programe de activitati pentru adulti si copii, mini club ( 3-12 ani ), babysitting (contra-cost), loc de joaca pentru copii.


FACILITATI CAMERE: Camerele standard au in jur de 25 mp si dispun de : pat dublu sau 2 paturi twin, paturi suprapuse , patut pentru copii, pe jos au pardoseala, balcon sau terasa, cana electrica, mini bar, internet ( gratuit), seif, TV cu programe prin satelit, aer conditionat. Pot avea vedere partiala sau directa la mare, land view.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.