Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TASIA MARIS SANDS HOTEL/ ADULTS ONLY

de la
1958  1723 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 14.10.2024 - 21.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere



Descriere: Cu o locatie uimitoare, chiar pe plaja Sandy si la 20 de minute de mers pe jos de centrul orasului Ayia Napa, acest hotel numai pentru adulti este ideal pentru cei care cauta un mediu senin si relaxant langa plaja. Plaja este inconjurata de nisip auriu, ape cristaline si privelisti magnifice. Interior modern, in stil boutique, servicii atente, caracter mic si prietenos, standarde de cazare imbunatatite, bucatarie locala si de fuziune, personal prietenos sunt cateva dintre elementele cheie ale hotelului.


Dotari camera: Camerele elegante si moderne sunt decorate si mobilate cu gust. Fiecare camera este dotata cu aer conditionat si are incalzire centrala, cabina de dus cu efect de ploaie , , cutie de valori, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, mini-frigider, uscator de par si WIFI gratuit. Fiecare camera este dotata cu TV LCD cu ecran plat cu canale prin satelit. (Se poate aplica o taxa suplimentara pentru unele functii). Toate camerele au un balcon privat cu scaune si masuta de cafea, oferind vedere la gradina, vedere laterala la mare sau vedere completa (Sandy Bay).

Web site: https://tasiamarissandshotel.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.