Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RISE BOUTIQUE HOTEL - PROGRAM SENIORI 55+


Descriere

Superb 9.2 Booking.com Hotelul este cel mai nou si mai elegant decorat hotel din Larnaca, este situat in centrul orasului, la 5 minute de mers pe jos fata de renumita plaja Phinikoudes Beach. In apropiere se afla magazine, restaurante si baruri. Hotelul este recomandat celor care doresc sa exploreze insula si amatorilor de viata de noapte. IMPORTANT!! Varsta minima a participantilor este 55 ani (obligatoriu)Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun si cina bufet. Barul hotelului este deschis non-stop.

Localizare
Hotelul se afla la 5 minute de mers pe jos fata de renumita plaja Phinikoudes Beach, in centrul orasului Larnaca. La mica distanta de mers pe jos exista numeroase restaurante, baruri si super market-uri. Muzeul arheologic este la numai 100 m de hotel, iar aeroportul international este la 20 minute de mers cu masina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Intre facilitatile si serviciile oferite de hotel se numara: receptie 24h, depozitarea bagajelor, calcatorie, seifuri, lift, room service, parcare, acces gratuit la internet WIFI, restaurant, snack bar, bar, biciclete (gratuit), cada fierbinte/jacuzzi.