Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OLYMPIC LAGOON RESORT


Descriere

SPA & Welness
Oaspetii se pot relaxa in centrul spa si wellness, care beneficiaza de urmatoarele facilitati: sala de fitness, masaj, piscina interioara, jacuzzi, coafor, salon de infrumusetare, baie de aburi, masaj.

Drinks & Food
Turistii pot lua masa sau savura un cocktail exotic in urmatoarele restaurante si baruri: restaurant buffet “Royal Olympic” ce detine terasa si serveste preparate din bucataria traditionala si internationala, restaurant tip dinner “Rock ‘n’ Roll” cu servirea meselor in stilul anilor ‘50, restaurante exterioare “Captain’s Deck” si a la carte “Kiku ” cu specific japonez, bar “Cinnamon”, bar exterior “Blue Lagoon”.

Sport si divertisment
Turistii se pot distra si petrece timpul liber beneficiind de urmatoarele facilitati: mini fotbal, teren de tenis, billiard, volei in piscina, tenis de masa, teren de baschet, mini golf, disco nights, musica live in fiecare seara, yoga, sala de fitness, spectacole de cabaret, programe de animatie, darts, piscina in aer liber.

Localizare
Hotelul este situat Nissi Bay, la o distanta de 130 de m de plaja Landa si in apropiere de faimoasa plaja Nissi Beach. Centrul orasului Ayia Napa se afla la 3 km distanta iar Water Park la o distanta de 2 Km.

Website
http://www.kanikahotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.