Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Napa Prince Hotel Apartments


Descriere

LOCALIZARE: Napa Prince Hotel Apartments este situat la cca. 500 m de plaja. Pe plaja sunt disponibile umbrele de soare la un cost suplimentar. Orasul Larnaca este la aprox. 30 km (Protaras cca. 8 km, Nicosia cca. 76 km). Diverse magazine se afla la aprox. 500 m de hotel, si chiar langa hotel este un supermarket. Urmatoarele atractii pot fi accesate de la hotel: Waterpark (cca. 2 km) si Thalassa (cca. 500 m).


FACILITATI HOTEL: Hotelul dispune de 5 etaje si peste 74 camere repartizate intre o cladire principala si de 3 cladiri secundare. Hotelul are receptie deschisa 24h (check-in de la 14:00, check out pana la 11:00), lobby, aer conditionat, seif (contra cost), parcare (gratuita) si birou de schimb valutar, restaurant, accesul la internet WiFi este disponibil gratuit , piscina exterioara, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina.


FACILITATI CAMERE: Standard Apartment: dotate cu pat queen-size sau pat twin, o canapea extensibila ca pat suplimentar, pat pentru bebelusi (gratuit), chicineta, ceainic (gratuit), balcon sau terasa, acces la internet (contra cost), seif (contra cost), TV cu ecran plat si canale locale precum si aer conditionat reglabil individual (contra cost). Baie cu dus. Prosoapele se schimba de 2 ori pe saptamana. Dimensiune: 38 m. Toate camerele studio standard sunt spatioase si includ paturi twin , baie cu dus, masa de sufragerie , masuta de cafea cu fotolii sau canapea, chicineta cu facilitati complete de gatit, frigider, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, aer conditionat controlat individual, linie telefonica directa, TV prin satelit seif si balcon/terasa cu masa si scaune.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.