Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NESTOR

de la
1713  1473 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 07.06.2024 - 14.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Site Web
http://www.nestorhotel.com.cy/

SPA & Welness
In cadrul hotelului, turistii se pot relaxa prin intermediul urmatoarelor facilitati: jacuzzi, sauna, sala de fitness, masaj, piscina interioara.

Drinks & Food
In cadrul hotelului, turistii pot servi masa in: restaurant “Minos” ce ofera un meniu international si traditional, avand vedere spre mare. Barul de langa piscina “Dionysus” serveste bauturi alcoolice si nonalcoolice, precum si cocktailuri exotice. De asemenea, turistii se pot bucura de demonstratii culinare si de cocktailuri.

Sport si divertisment
Turistii se pot distra si petrece timpul liber prin intermediul urmatoarelor facilitati: teren de tenis, billiard, tenis de masa, bowling, musica live in fiecare seara, spectacole de dans, piscina exterioara.

Localizare
Hotelul Nestor este situat intr-o locatie execelenta la o distanta de aproximativ 300 de metri fata de plaja de nisip alb si portul pitoresc din Ayia Napa. In apropierea hotelului se afla Muzeul Municipal Thalassa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.