Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Flamingo Paradise Beach Hotel Adults Only


Descriere

LOCALIZARE: Flamingo Paradise Beach Hotel (adults only) este langa plaja. Orasul Larnaca este la aproximativ 60 km (Nicosia la 95 km, Paralimni la 7 km). A supermarket can be reached after around 300 m. It is 300 m from the hotel to the nearest bars and restaurants. Zona de baruri si restaurante este la doar 300 metri de hotel.


PUNCTE DE INTERES: Capul Greco - la aproximativ 8 km distanta, Sculpture Park -8 km distanta, Manastirea Ayia Napa la aproximativ 10 km distanta.


FACILITATI HOTEL: Un hotel nou construit cu design contemporan si vedere spactaculoasa. Hotelul are 8 etaje si o capacitate de 110 camere si pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, restaurante ( 1 restaurant principala si 1 restaurant a la carte) , baruri ( lobby bar, bar la piscina), seriviciu de concierge, spalatorie, camera pentru bagaje, acces internet wireless gratuit, piscina exterioara, sala de fitnes, terasa cu sezlonguri si umbrele, room service, facailitati pentru conferinte.


FACILITATI CAMERE: Toate camerele sunt confortabile, luminoase, spatioase imbinand luxul cu tehnologia moderna. Camerele duble au in jur de 22.5 mp si pot avea : inland view, vedere partiala sau directa la mare. Acestea sunt echipate cu: 2 paturi twin sau pat dublu, TV Smart, birou cu scaun, dressing, balcon, parchet laminat, baie moderna cu dus, uscator de par, oglinda cosmetica, acces internet wireless gratuot, conexiune USB, aer conditonat / incalzire centralizate, telefon, seif, mini frigider, facilitati pentru a prepara ceai si cafea in camera. Junior suite are vedere la mare si 22 mp. Deluxe suite au vedere la mare si 28.4 mp.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.