Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Eleana Hotel


Descriere

LOCALIZARE: La 300 de metri de plaja nisipoasa, orasul Paralimni este la 7 km, Nicosia la 88 km, Larnaca - aproximatov 50 km. Zona de baruri si restaurante, magazine la doar 300 de metri de hotel.


Puncte de interes: Muzeul Thalassa - 400 metri ; Parcul Natural Caper Greci - 6 km, Manastirea Ayia Napa - 1 km, Aquaparcul Water World - 7 km, Parcul Kavo Greco Sculpture - 7 km.


FACILITATI HOTEL: Renovat in 2018, consta intr-o cladire de 6 etaje cu 116 camere si pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, lobby bar, lift, aer conditionat, magazin, parcare, exchange, restaurant, terasa, conexiune internet wireless gratuita, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele, piscina pentru copii, piscina interioara, bar la piscina, biliard ( contra-cost), fitness, jacuzzi, programe de activitati/animatie, camera pentru bagaje.


FACILITATI CAMERE: Camerele standard au vedere la piscina si dispun de: pat dublu / 2 paturi twin, aer conditionat, balcon cu mobilier de exterior, baie cu dus, uscator de par, seif (contra-cost), mini bar, TV cu ecran plat, conexiune wireless la internet gratuita.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.