Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Crystal Springs Beach Hotel

de la
1267 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.06.2024 - 23.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Amplasat intr-o oaza luxurianta de gradini tropicale care duc la un golf exclusivist de nisip, hotelul premiat Crystal Springs Beach isi intampina oaspetii cu o primire la fel de calda precum razele soarelui mediteranean.


Localizare : O locatie privilegiata in mijlocul gradinilor luxuriante, private, pe golful Vrisoudia, un golf intim, retras, cu ape cristaline. In apropiere, coasta aurie nesfarsita a marii albastre stralucitoare si nisipul moale si puternic din Protaras atrage. Descoperiti frumusetea si placerile pe care aceasta zona le are de oferit.


Dotari camere: Oferim o gama de camere si apartamente mobilate elegant si extrem de confortabile, care se potrivesc unei varietati de oaspeti, de la calator de afaceri, la cei in luna de miere sau chiar o familie de patru persoane.


Facilitati hotel: Parcare gratuit, camera pentru depozitare bagajelor, magazin de suveniruri ,wi-Fi gratuit in intregul hotel, piscina in aer liber cu sezlonguri gratuite, facilitati pentru copii, facilitati sportive si de agrement, facilitati de sanatate si bunastar, salon de infrumusetare si coafura.


Web site: https://crystalspringsbeachhotel.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.