Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TUSAN BEACH RESORT

de la
1815  1264 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Este un hotel recomandat familiilor, situat intr-un golf cu peisaje frumoase, cu plaja de nisip. Construit in 1961 pe o suprafata de 45000mp, a fost renovat in 2012. Este alcatuit din 2 corpuri de 5 si 6 etaje.

Localizare: Este situat la 66 km de aeroportul Izmir, 5 km de Kusadasi.

Dotari camere: aer conditionat centralizat, televizor, telefon, minibar (gol, contra cost), seif (gratuit), balcon, uscator de par.

Facilitati hotel: restaurant principal, 2 restaurante a la carte, 4 baruri, un snak bar, 2 piscine exterioare, cabinet medical, coafor, curatatorie, centru spa, coafor, salon infrumusetare, magazin, 3 sali de conferinta, programe de animatie, parcare.

Cu plata: masaj, nocturna teren tenis, sporturi acvatice la plaja, cursuri de diving, internet cafe, internet wireless in zonele publice.

Gratuit: sauna, hamam, sala fitness, volei la plaja, volei, baschet, teren tenis (ziua), tenis de masa, darts, biliard, umbrele, sezlonguri si saltele la piscina.

Facilitati copii: piscina, mini club (4-12 ani)

Plaja: plaja proprie cu nisip si ponton, umbrele, saltele si sezlonguri gratuite, prosoape de plaja (cu garantie).

Nu asunt acceptate animale de companie.

Pagina internet: http://www.tusan.com.tr/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.