Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

King Tut Aqua Park Beach Resort

de la
719 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 05.04.2024 - 12.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Iasi
Verifica disponibilitate

Descriere

⭕️ AMPLASARE
Hotelul este amplasat în una dintre cele mai apreciate stațiuni din Egipt - Hurghada - situată pe malul mării Roșii. Hurghada este recomandată pentru arhitectura orientală a resorturilor, grădinile exotice și serviciile de calitate. Turiștii pot face cumpărături, vizita moschei și se plimba prin piețele de fructe și pește. Resortul King Tut Aqua Park Beach se află la 5 km de aeroportul din Hurghada.


⭕️ DETALII
Resortul pune la dispoziție o gamă largă de servicii, pachete all-inclusive și o mulțime de oportunități de relaxare și divertisment atât pentru adulți cât și pentru copii. Camerele sunt spatioase si luminoase, dotate cu mobilier de culoare inchisa, TV cu ecran LCD cu canale prin satelit, internet Wi-Fi gratuit, balcon privat cu vedere la reciful de corali, aer conditionat si minibar. Baia este dotată cu articole de toaleta si uscator de par.

In incinta hotelului exista 3 restaurante, printre care Love Boat, care oferă mese romantice si vedere panoramica la Marea Rosie, zona de plaja private, snack bar, piscină în aer liber amenajata cu sezlonguri si umbrele de soare, saună, cadă cu hidromasaj, spa și centru de wellness, club pentru copii, teren de joaca pentru copii, babysitting/servicii pentru copii, internet Wi-Fi gratuit, divertisment de seara, facilităţi de sporturi nautice (la unitatea de cazare).



⭕️ DIVERTISMENT
Pentru petrecerea timpului liber, hotelul pune la dispozitie oaspetilor următoarele facilități :

✅ sporturi nautice (snorkelling, windsurfing, scufundari)
✅aqua park
✅divertisment de seara
✅club de noapte/DJ
✅teren de tenis
✅camera de jocuri
✅biliard
✅karaoke
✅tenis de masa


Pe lângă sejur, puteți alege să vizitați cele mai impozante locații ale culturii egiptene, o listă cu lucruri pe care le poți face în vacanța ta o găsești AICI

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

SPA
Wi-Fi
Hotel aproape de plaja
Sala de fitness
Piscina exterioara
Sala de conferinta
Bar
Adecvat pentru copii