Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hampton by Hilton Dubai Airport

de la
1372  1235 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.03.2024 - 06.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere


Localizare:Strada Damascului, Al Qusais, Dubai, U.A.E

Facilitati hotel:
Hampton by Hilton Dubai Airport este un hotel nou si modern, aproape de Aeroportul International Dubai, de Old Dubai si Plaja Mamzar
Hotelul este dotat cu: centru de conferinte, restaurant, lobby spatios si modern, meniu pentru copii, camera de bagaje, bar, ascensoare, Spalatorie - contra cost, seif, Snack Shop, 420 de camere elegante, centru de fitness complet echipat, piscina in aer liber cu temperatura controlata.


Facilitati camere:
Queen room: camera nu permite fumatori.
Aceasta camera este dotata cu un pat confortabil de 150 cm x 200 cm, WiFi gratuit, Televizor cu diagonala de 42 inci HD, zona de lucru, scaun de birou ergonomic minilaptop, minifrigider, camera nu permite a se fuma. un televizor LCD cu ecran plat, un mini-frigider si un ceas cu alarma / radio usor de manevrat, faciliatati de preparare a ceaiului si a cafelei, un fier de calcat / o masa de calcat. Baia este dotat cu : dus, prosoape pufoase si articole de toaleta, uscator de par.

Twin room:
Aceasta camera este dotata cu are doua paturi Hampton de 120 cm x 200 cm confortabile, WiFi gratuit, Televizor cu diagonala de 42 inci HD, zona de lucru, scaun de birou ergonomic minilaptop, minifrigider, camera nu permite a se fuma. un televizor LCD cu ecran plat, un mini-frigider si un ceas cu alarma / radio usor de manevrat, faciliatati de preparare a ceaiului si a cafelei, un fier de calcat / o masa de calcat. Baia este dotat cu : dus, prosoape pufoase si articole de toaleta, uscator de par.

Famili room queen: 2 camere comunicante, doua bai, mini-frigider.
Aceasta camera de familie pentru nefumatori are doua camere comunicante - una cu patul Hampton Queen de 150cm x 200cm x 200cm si unal cu doua paturi confortabile de 120cm x 200cm Hampton, fiecare cu baie proprie, canapea extensibila,
Camera este doatat cu: serviciu WiFi gratuit, Televizor cu diagonala de 42 inci HD, zona de lucru, scaun de birou ergonomic, minilaptop, minifrigider, seif, camera nu permite a se fuma. un televizor LCD cu ecran plat, un mini-frigider si un ceas cu alarma / radio usor de manevrat, faciliatati de preparare a ceaiului si a cafelei, un fier de calcat / o masa de calcat. Baia este dotat cu : dus, prosoape pufoase si articole de toaleta, uscator de par.
Website: www.hamptoninn3.hilton.com/en/hotels

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.