Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Aflat la cateva minute de mers pana la metrou, Byblos Tecom este un hotel modern de 4*, cu ospitalitate libaneza.Facilitati camere
Hotelul are un numar de 152 de camere Standard, Twin, Executive, Suite dotate cu aer conditionat, mini bar, room service, seif, internet, TV LCD

Facilitati hotel
Hotelul dispune de o sala de conferinte si centru de afaceri, sala de fitness si wellness, piscine cu seslonguri si internet in zona, Spa si salon de infrumusetare. In incinta hotelului se afla si un restaurant cu specific Italian-Al Dente, Cameleon Club Dubai – fuziune intre bucataria italiana si japoneza, Kung – restaurant cu specific corean si Karaoke, Murjan – Cafenea, si Crown and Lion – English Pub.

Localizare
Situat central in zona Al Barsha Tecom, intre Mall of the Emirates si Mall-ul IBN Battuta, la cateva minute de mers pe jos pana la statia de Metrou Al Barsha, Bylbos Hotel are o locatie ideala atat pentru turistii ventiti in vacanta cat si pentru cei aflati in oras pentru intalniri de afaceri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.