Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Smartline Neptuno Beach


Descriere

Neptuno Beach
Localizare: Hotelul este situat pe plaja Amoudara , cea mai intinsa plaja din Heraklion (5 km) si aproape de aeroportul international aNikos Kazantzakisa.

Distanta fata de aeroport: 10.1 km

Distanta fata de oras: 5 km

Facilitati hotel: restaurant, bar la piscina, bar principal, casa de schimb valutar, camera de bagaje, parcar, serviciu de inchirieri masini, WI-FI, piscina cu zona pentru copii, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si pe plaja, tenis de masa, mese de billiard (contra cost), jocuri electronice (contra cost), prosoape la piscina (cu depozit), scaune pentru copii, serviciu de baby sitting ( contra cost), truse de primul ajutor, darts, dansuri folclorice , muzica live, darts, aqua aerobic.

Nu este permis accesul cu animale.

Facilitati camere: terasa/balcon, aer conditionat controlat individual, TV prin satelit, telefon, WI-FI (contra cost), mini frigider, uscator de par, serviciu de curatatorie (contra cost), seif ( contra cost ), ceai si cafea, dozator pentru sapun si sampon, patut pentru copii ( la cerere).




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.