Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Radisson Blu Beach Resort


Descriere

Situat pe malul Mării Egee, Hotelul Radisson Blu Beach Resort din Milatos este locul ideal pentru petrecerea unei vacanța de neuitat. Înconjurat de ape turcoaz și plaje idilice, hotelul nostru oferă multiple opțiuni de cazare și servicii premium într-un mediu elegant pe malul mării. Hotelul pune la dispoziţie 318 camere şi suite luxoase cu terasă cu vedere superbă la Marea Egee şi la grădini. Toate camerele sunt decorate în 2 variante tematice elegante, cu forme şi culori calde minoice sau cu design şi culori deschise, inspirate de insulele din Marea Egee.

Localizare

Radisson Blu Beach Resort este situat in satul pescaresc bine conservat Mirat, din nordul Cretei amplasat chiar pe plaja. Cel mai apropriat aeroport, este cel din Chania la 50 de k

Facilitati Hotel

Plaja privata cu nisip a hotelului, centrul spa elegant si cinci piscine fac parte din cateva dintre facilitatile hotelului. Incercati retetele Michelin la unul dintre cele sase restaurante unice sau o bautura racoritoare la unul dintre cele sase baruri. Exista patru restaurante de specialitate, inclusiv in bucataria italiana si traditionala cretana. Daca preferati ceva mai putin formal, puteti savura mese usoare si bauturi la Payot Bar sau mancare la gratar la On the Rocks de pe plaja. Copiii beneficiaza de multe facilitati la acest hotel cu propria piscina si tobogan cu apa, zona de joaca interioara, mini club, mini discoteca si chiar si o mini-cina. Sunt disponibile patuturi, carucioare si monitoare pentru copii, precum si servicii de babysitting. Exista o varietate de activitati sportive, cum ar fi tenis, baschet, polo pe apa si aerobic. Sala de sport si spa de ultima generatie ofera, de asemenea centrul de spa dispune si de hammam, o piscina interioara, o sauna, precum si o varietate de tratamente si masaje. Seara, o echipa de animatie ofera muzica live si evenimente de dans. Oaspetii cazati la Beach Resort au acces special la doua plaje cu nisip alb de fiecare parte a hotelului. Ambele au sezlonguri si umbrele.

Facilitati camere

Bucurati-va de vederi uluitoare la Marea Egee si la gradinile vibrante de la una dintre cele 318 camere de lux ale hotelului. Toate camerele sunt proiectate dupa doua tendinte elegante: forme si culori calde din arta minoica sau culori luminoase si design inspirat de insulele din Marea Egee. Toate camerele sunt dotate cu TV interactiv prin satelit de 40 inch sau mai mare, internet wireless de mare viteza, minibar, halat de baie, prosoape, papuci de casa, facilitati pentru preparea de cafea si ceai.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.