Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRECOTEL PLAZA SPA APARTMENTS*


Descriere

Grecotel Plaza Spa Apartments face parte din grupul de hoteluri GRECOTEL. Hotelul a fost construit in anul 2004, a doua parte a hotelului a fost construita in anul 2006. Este compus dintr-o cladire principala si 6 complexuri separate. Complexurile sunt vopsite in culori diferite si seamana cu cladirile venetiene.

Localizare: Hotelul Grecotel Plaza Spa Apartments este situat la 76 km de aeroportul orasului Heraklion, la 2 km de centrul orasului Rethymno. Statia de autobuz se afla la 100 m de hotel.

Dotari camere: In total sunt 86 camere: studio (vedere la gradina sau piscina, amplasate la nivelul 1 sau 2, cu un nivel: dormitor cu zona living si zona de bucatarie; camere cu 2 nivele: 1 nivel - sufragerie cu zona de bucatarie complet utilata cu canapea, nivelul 2 - dormitor, pat dublu sau 2 paturi single, suplimentar - canapea extensibila, max. 3 pers.), one bedroom apartment (vedere la gradina sau piscina, situate la 1 sau 2 nivel, dormitor, living separat, pat dublu, baie cu jacuzzi, max. 4 pers.), one bedroom maisonette (vedere la gradina sau piscina, 1 nivel: living cu canapea si zona de bucatarie sau 2 paturi separate (poate fi folosit ca si dormitor), baie cu dus, nivelul: dormitor principal, pat dublu, canapea, baie separata (unele camere cu jacuzzi), max. 4 pers.), two bedroom apartment-maisonette (vedere la gradina sau piscina, camere cu 1 nivel: bucatarie complet utilata, sufragerie, living, 2 dormitoare, pat dublu, suplimentar - canapea extensibila, 2 bai; camerele cu 2 nivele sunt amplasate pe nivele 2 si 3: nivelul inferior - living-sufragerie cu zona de bucatarie complet utilata, dormitor principal, baie cu cabina de dus sau cada, iesire la balcon/terasa; nivelul superior - living, care poate fi folosit ca zona de odihna sau dormitor suplimentar , baie cu jacuzzi, pat dublu, suplimentar - canapea, maxim 7 persoane).

Facilitati hotel: Hotelul Grecotel Plaza Spa Apartments dispune de doua piscine exterioare cu apa dulce(adancime 1,40 m), piscina SPA partial exterioara cu apa dulce si incalzire(adancime 1,10 m), centru SPA, sala de fitness, Internet WiFi (lobby si la piscina, gratuit), Internet spot (gratuit), spalatorie (contra cost), curatatorie chimica (contra cost), centru de inchiriere biciclete (in apropiere de hotel).

Facilitati copii: mini club Grecoland (supravegherea copiilor 3-12 ani, dimineata/seara); programe de divertisment pentru copii, jocuri, concursuri, competitii (de 6 ori pe saptamana); piscina splash cu apa dulce; bona (la cerere, contra cost)

Tip masa: Mic dejun

Web site: http://www.plazaspaapartments.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.