Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elounda Bay Palace


Descriere

Descriere: Elounda Bay Palace este un resort luxos de 5 stele localizat in golful Mirabello, in statiunea Elounda, la 65 km de aeroportul din Heraklion. Acest hotel pitoresc este asezat in mijlocul unei gradini luxuriante si pline de culoare, combinand frumusetea naturii cu serviciile exceptionale si dotarile moderne. Resortul detine o varietate de camere luxoase, bungalouri si suite cu vedere la gradina, piscina sau mare, 2 plaje private, facilitati pentru practicarea sporturilor, restaurante si baruri, optiuni variate de activitati zilnice si un centru SPA. Dotari camere: Hotelul consta in 262 de unitati de cazare, toate dotate cu aer conditionat, wi-fi, telefon (cu plata), seif (cu plata), TV satelit, mini bar (cu plata), baie cu dus sau cada, uscator de par, halat si papuci, balcon/terasa.
Facilitati hotel:Hotelul asigura clientilor receptie 24 de ore, salon, colt TV, wi-fi, camera pentru bagaje, magazine, amfiteatru, piscina interioara, exterioara pt adulti si copii, prim ajutor, doctor la cerere, 7 restaurante, 4 baruri, 5 terenuri de tenis, baschet, volei de plaja, tenis de masa, biliard, centru de sporturi acvatice (cu plata), yoga, aerobic, pilates, trekking, sala pentru bridge. Se organizeaza seri grecesti (cu plata). Exista centru SPA si studio fitness.
Clasificare oficiala: 5 stele
Pagina web: https://www.eloundabay.gr/Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.