Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Bay

   Agia Pelagia, Grecia


Descriere

Descriere HOTEL BLUE BAY:
Un resort recomandat pentru o vacanta relaxanta fiind amplasat intr-o zona linistita, departe de agitatia statiunilor si oraselor. Este construit in amfiteatru si ofera o panorama impresionanta spre golful Mononaftis.
Tip masa: al inclusive
Localizare HOTEL BLUE BAY 4*:
Hotelul este situat la aproximativ 250 m de plaja Mononaftis, in zona Agia Pelagia, in apropiere de statia de autobuz, la 25 km de aeroportul din Heraklion, 45 km de Rethymno si 100 km de Chania.
Plaja:
HOTEL BLUE BAY este situat la apoximativ 250 m de plaja Mononaftis, o plaja mixta cu nisip si pietre, sezlonguri si umbrele (contra cost). In apropiere, la 2 km de hotel, se afla si plaja Agia Pelagia, una dintre cele mai frumoase plaje de nisip din zona.
Dotari camere:
HOTEL BLUE BAY ofera o gama larga de tipuri de camere. Bungalourile standard si bungalourile pentru familii sunt situate in cladirile anexe, intr-un sector linistit din mijlocul unei gradini luxuriante si pot gazdui 2-4 persoane. In cladirea principala sunt camere duble unde pot fi cazate 2-3 persoane si apartamente pentru maxim 4 persoane. Camerele dispun de televizor, telefon, seif (~20 EUR/saptamana), aer conditionat, uscator de par, mini frigider, patut bebelus (la cerere). In camerele luxury clientii beneficiaza de halate, papuci, facilitati pentru pregatirea cafelei, prosoape pentru piscina si 1 sticla de apa la sosire.
Facilitati HOTEL BLUE BAY:
Hotelul dispune de un restaurant bufet “Amvrosia” localizat in cladirea principala, deschis pentru mic dejun, pranz si cina si un restaurant a la carte “Panorama” unde poate fi servita cina (contra cost, necesita rezervare). Oaspetii hotelului se pot relaxa la unul dintre barurile hotelului: “Dyonissos”, cu vedere panoramica spre plaja Mononaftis, deschis in fiecare zi intre orele 17:00-01:00, snack barul “Breeze” situat in cladirea principala sau “Pergola” localizat in zona cladirii anexe Athina (la 150 m de cladirea principala). In anumite seri sunt organizate petreceri barbeque, spectacole cu muzica live si dansuri traditionale.
Un atuu al hotelului il reprezinta si centrul spa “4 Seasons” dotat cu centru fitness, o piscina interioara cu hidroterapie, sauna, baie turceasca, saloane pentru masaj (masaj antistres, reflexoterapie, masaj cu uleiuri esentiale, masaj pentru detoxifiere, masaj limfatic, terapeutic pentru dureri de spate, masaj cu pietre vulcanice, aromoterapie), tratamente faciale (curatare in profunzime, hidratare cu fructe tropicale – masca din ananas, terapie faciala cu ciocolata, tratament cu papaya pentru stralucirea fetei, ingrijirea zonelor sensible de sub ochi cu masca de colagen, pensat), tratamente corporale (terapie cu ciocolata, masca din ierburi de mare, scrub cu migdale si ulei de migdale).
Hotelul dispune de 6 piscine exterioare (in zona cladirii principale sunt doua piscine cu adancime sub 1,6 m si una pentru copii cu o adancime sub 0,5 m, in zona cladirii Athena exista o piscina pentru adulti si una pentru copii iar in zona cladirii Artemis o piscina destinata in exclusivitate adultilor).
Alte facilitati: amfiteatru in aer liber, facilitati pentru activitati sportive (tenis, mini fotbal 5x5, baschet, volei), mini golf, tenis de masa, biliard, darts, mini market (deschis zilnic intre 09:00-13:00 si 18:00-22:00), sala de conferinte (capacitate 70 persoane).
Faciltiati pentru copii: 2 piscine, mini club (pentru copii intre 5-12 ani, deschis in perioada 15.06-15.09, 6 zile/saptamana), scaune pentru bebelusi in restaurant, patuturi, baby sitting (la cerere, contra cost)
Alte informatii:
-animalele de companie nu sunt permise;
-in restaurante tinuta este obligatorie;
-in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare al restaurantelor si barurilor se poate modifica;
-hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificare agentie: 4*
Web site: www.bluebay.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.