Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNNY BAY HOTEL


Descriere

  • AMPLASARE
Hotelul este situat pe malul marii, la 1 km de centrul orasuluii Kissamos, ceea ce ar însemna doar 10 minute de mers pe jos. Celebra și mirfica plajă Falassarna se găsețte la doar 15 km, la numai 10 minute cu maşina. Aeroportul Chania se află la 37 km distanță. Pe timpul șederii la hotel, oaspeții se pot aventura spre cele mai importante puncte de atracție ale insulei.
  • DETALII
Hotelul pune la dispozița oaspeților atât camere cât și apartamente, fiecare este dotat cu balcon, unele dintre camere oferă o priveliște spectaculară asupra Mării Mediterane, iar celelale asupra complexului hotelier.

  • REGIM DE MESE
În fiecare dimineața, oaspeții hotelului pot savura un mic dejun delicios de tip bufet, acesta fiind o combinație dintre bucătaria tradiționala grecească și diverse bucate internaționale, gătit cu atenție pentru a satisface și cel mai pretențios client.

  • DIVERTISMENT
In cadrul acestui hotel se pot practica diverse sporturi cum ar fi: tenis de masa, biliard, camera de jocuri precum si activitati contra cost cum ar fi: scufundari, ciclism, plimbari cu barca. In apropierea hotelului se gaseste un teren de baschet si un loc de joaca. Toate facilitățile hotelului sunt concepute pentru distracția atât a celor mari cât și a celor mici.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Piscina interioara
Restaurant
Hotel aproape de plaja
Teren de tenis
Aer condiționat