Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Avra Imperial


Descriere

Facilitati camera
Avra Imperial ofera un numar de 328 de camere si apartamente luxoase, localizate foarte aproape de plaja. Camerele si apartamentele sunt moderne, mobilate luxos si elegant. Camerele au vedere spre mare si piscine private. Sunt dotate cu numeroase facilitatii pentru a oferi oasptilor un sejur de neuitat.

Facilitati hotel
Acest hotel de 5* ofera spatii de cazare generoase, facilitati deosebite si servicii premium, completate de o atmosfera calda, primitoare. Avra Imperial Beach Resort & Spa ofera clientilor numeroase optiuni de luat masa: restaurantul principal "Basilico", restaurantul gastronomic, „Origano”, snack-barul a la carte „Al Fresco” de la piscina, magazine, o capela privata, un salon de infrumusetare, un magazin de bijuterii, numeroase piscine private si comune, facilitati pentru practicarea sporturilor. Oaspetii se pot relaxa la centrul Wellness&Spa si la centrul de fitness, ce intrunesc o gama de lux de facilitati de spa si tratamente, piscina interioara incalzita de 1.900 de metri patrati, jacuzzi, sala de sport. De asemenea, hotelul dispune de sali de sedinte (9 sali cu o capacitate de pana la 2000 persoane), si facilitati de banchet.

Localizare
Resortul este situat intr-o zona linistita, la 100 m de centrul satului pitoresc Kolymbari, la 23 de km de Chania si aproximativ 35 de km de aeroport. Situat pe plaja de nisip cu pietricele, inconjurat de gradini superbe cu palmieri si apa ca smaraldul, hotelul ofera cadrul ideal pentru o vacanta relaxanta in Creta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.