Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
2348  1972 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.06.2024 - 25.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

unset Beach Club este un complex hotelier de patru stele situat pe malul marii, in populara destinatie de vacanta Benalmadena, pe Costa del Sol, in sudul Spaniei.
Hotelul este deschis pe tot parcursul anului, iar cazarea consta in cea mai mare parte din apartamente cu 1 dormitor si junior suite, potrivite pentru cupluri sau familii de pana la 4 persoane. De asemenea, oferim un numar limitat de camere pana la 5 sau 6 persoane. Toate camerele au propria lor terasa, bucatarie si wi-fi gratuit. Pentru descrierea completa a camerelor, vizitati Sunset Beach Club Apartments and Suites.
La Sunset Beach Club va veti bucura, de asemenea, de servicii si facilitati hoteliere de 4* de neegalat, inclusiv baruri si restaurante, activitati si divertisment si sali de conferinte flexibile. Pentru vacantele de grup, hotelul are un departament desemnat pentru a va ajuta la organizarea tuturor aspectelor evenimentului dvs, de la nunti si intalniri de familie, pana la sarbatori de dans si evenimente corporative.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie