Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sol Don Pablo

de la
2440  2160 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.06.2024 - 02.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL SOL DON PABLO:
Hotelul este situat chiar pe plaja Bajondillo in Paseo Maritimo in Torremolinos (Malaga), promenada din Torremolinos. Hotel Sol Don Pablo este inconjurat de gradini cu diferite spatii de luat masa.

Tip masa:
Demipensiune, Pensiune completa, All Inclusive.

Localizare HOTEL SOL DON PABLO:
Hotelul se afla la cateva minute de centrul de la Torremolinos si foarte aproape de aeroportul din Malaga si Puerto Marina.

Dotari camere:
Oaspetii care stau la hotelul Don Pablo se pot bucura de camere elegante, care ofera o baie privata completa, aer conditionat, radio, minibar, TV, terasa cu balcon mare, seif (cu plata). Exista de asemenea mai multe camere special amenajate pentru familii.

Facilitati HOTEL SOL DON PABLO:
Hotelul dispune de 6 piscine in aer liber pentru adulti, 2 piscine in aer liber pentru copii, 1 piscina incalzita si 2 cu hidromasaj, 2 restaurante si 4 baruri. Oaspetii se pot bucura de clubul pentru copii, o pista de bowling si un teren de golf cu 18 gauri. Hotelul ofera acces wireless de mare viteza in camere (cu plata), sezlonguri in gradina si in jurul serviciului de piscina, prosoape pentru piscina (cu depozit). Hotelul ofera facilitati pentru tenis, baschet si fotbal (contra cost), seara spectacole si petreceri cu muzica live, mini club pentru copii cu varste intre 5 si 12 ani, jocuri in piscina.

Web: www.melia.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.