Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Princesa Solar (Adults Only)

de la
1875  1635 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.06.2024 - 25.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL PRINCESA SOLAR:
Hotelul este situat la 4 minute de mers pe jos fata de plaja si dispune de 80 de camere dispuse pe 8 nivele.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune.

Localizare HOTEL PRINCESA SOLAR:
Hotelul se afla la 400 metri de plaja La Carihuela din orasul Torremolinos si la 10 minute de mers cu masina fata de Aeroportul Malaga. Gara este la 600 de metri de unde se poate lua trenul catre aeroportul Malaga si centrul orasului.

Dotari camere:
Hotel Princesa Solar are toate camerele dotate cu pardosela de lemn, aer conditionat, TV prin satelit si balcon cu vedere la Marea Mediterana. Baia este dotata cu uscator de par si articole de toaleta. Acces WI-FI este gratuit in camere.

Facilitati hotel PRINCESA SOLAR:
Hotelul ofera un restaurant si un bar. La cerere, oaspetii au la dispozitie meniuri pentru diete speciale si pot lua pranzul la pachet. Hotelul dispune de o piscina in aer liber, sala de fitness si acces gratuit la sauna. Terasele hotelului sunt dotate cu 3 cazi cu hidromasaj in aer liber gratuite, un gratar si sezlonguri. Hotelul pune la dispozitie clientilor mese de biliard si darts, un serviciu de inchirieri auto si parcare privata (contra cost).

Web: www.hotelprincesasolar.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie