Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PUENTE REAL

   Torremolinos, Spania

de la
2402  2162 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.06.2024 - 25.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: hotelul este situat pe plaja Los Alamos, la 5 minute de mers cu masina de Torremolinos si la 2 km de aeroportul din Malaga. In apropiere se afla parcul acvatic Aqualand Torremolinos.

Dotari camere: camerele hotelului sunt viu colorate, dotate cu balcon privat sau terasa. Majoritatea au vedere minunata la mare. Alte dotari: aer conditionat, televizor, seif (optional), wifi (optional), frigider,uscator de par.

Facilitati hotel: restaurantul in stil bufet are vedere panoramica la Marea Mediterana si are show-cooking in fiecare zi, bar, cafenea, doua piscine in aer liber pentru adulti amplasate in gradini tropicale unde sunt organizate sesiuni de polo pe apa si gimnastica aerobica, teren de tenis. Oaspetii pot practica in gradina tir cu arcul, profitand de echipamentul disponibil si de personalul calificat. Hotelul este recomandat pentru familiile cu copii datorita facilitatilor speciale

pentru acestia: piscina, mini-club si programe de animatie si divertisment pentru copii.

WEB: www.puentereal.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.