Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TOP CALELLA PALACE FAMILY & SPA


Descriere

Scor Booking: 7.2 Acest hotel modern se află la 600 de metri de plaja, la doar 350 de m de centrul localității Calella de la Costa. Pe lângă diverse baruri, puburi și restaurante, în zonă se găsesc și numeroase magazine. Cel mai apropiat aeroport este Girona (GRO) iar Barcelona este la o oră de mers cu trenul. Oaspetii care aleg ALL INCLUSIVE beneficiaza de TOP PASSPORT - acces gratuit la toate hotelurile H TOP de aceeasi categorie cu cel in care isi petrec sejurul, pot folosi facilitatile acestora, inclusiv barurile si restaurantele, pana la orele 19:00. Se asigura transfer gratuit intre hoteluri/statiuni.

Localizare

Acest hotel modern se află la 600 de metri de plaja, la doar 350 de m de centrul localității Calella de la Costa. Pe lângă diverse baruri, puburi și restaurante, în zonă se găsesc și numeroase magazine. Cel mai apropiat aeroport este Girona (GRO) iar Barcelona este la o oră de mers cu trenul.

Facilitati hotel

Cele 339 de camera sunt împărțite pe 9 etaje. Recepția din zona de primire este disponibilă la orice oră și oferă flexibilitate în ce privește serviciile de check-in/check-out. Facilitățile mai cuprind și un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. Exista o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca contra cost în parcarea hotelului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, room-service, un serviciu de spălătorie. Bicicliștii pot folosi parcările pentru biciclete ale hotelului.

Facilitati camere

Camerele luminoase ale hotelului Calella Palace au aer condiţionat, balcon şi TV prin satelit. Toate includ o baie privată cu uscător de păr. Pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil.

Sport & Divertisment

H Top Calella Palace & SPA oferă piscine interioare şi în aer liber, o cadă cu hidromasaj şi o terasă pe acoperiş. Hotelul are un club pentru copii şi organizează activităţi de zi şi sportive. De asemenea, sunt disponibile spectacole de muzică live în fiecare seară.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun, demipensiune, pensiune completa sau all inclusive. Restaurantul tip bufet al hotelului H Top Calella serveşte preparate locale şi internaţionale. De asemenea, există un bufet special între mese, pentru oaspeţii în sistem all inclusive.

ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/

Informatii Standard

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/

Informatii precontractuale

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/

Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.

Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.

Conditii Asigurare

Asigurarea Cocktail Travel Protection fara fransiza – pentru cazurile de storno, valoarea maxima despagubita este de 25.000 Ron / rezervare
EXCEPTIE!: pentru anulare inainte de plecare din motive de imbolnavire sau carantina cauzata de o epidemie sau pandemie (ex: Covid19) - se aplica fransiza 30%
Riscurile acoperite si sumele maxim despagubite le regasiti in Insurance Product Information Document care poate fi descarcat AICI

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.