Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GHT BALMES

de la
1387  1276 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.09.2024 - 18.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Facilitati hotel
Hotelul are un restaurant unde puteţi servi principalele mese ale zilei în sistem bufet. Totodată, acesta dispune de bar, snack-bar la piscină, WI-FI gratuit în spaţiile publice, lift panoramic, spălătorie (contra cost), schimb valutar, serviciu de închiriere maşini şi doctor la cerere.

Activitati/Divertisment
În acest hotel, veţi beneficia de zone special create pentru relaxare, cum ar fi: grădina, sala de gimnastică, programe de animatie şi sală de jocuri. Pe plajă există un beach-club unde vă puteţi petrece serile călduroase de vară sau puteţi alege unul dintre localurile din staţiune.

Facilitati camere
Camerele hotelului sunt spaţioase, curate, dotate cu toate facilităţile necesare unui sejur reuşit. Acestea dispun de balcon, baie, aer condiţionat, uscător de păr, telefon, TV prin satelit, seif si frigider la cerere.

Facilităţi pentru copii
Pentru cei mici, hotelul oferă posibilitatea de a participa la programe de animaţie sau de a-şi petrece timpul în mini-club sau la unul dintre locurile de joacă (interior şi exterior ) unde există o zonă special dedicată jocurilor pentru copii. Hotel are şi o piscină pentru copii.

Localizare
Hotelul este situat în centrul vechi al oraşului, într-o zonă foarte liniştită, la 5 minute distanţă de plaja din Calella, o staţiune cu o viaţă de noapte foarte animată, dar care oferă turiştilor şi minunate plaje însorite.

Piscina
Hotelul dispune o piscină exterioară pentru adulţi cu jacuzzi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.