Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lena Mare Boutique Hotel (Acharavi)

de la
1426  932 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.09.2024 - 24.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Situat intr-o gradina frumoasa, in zona Acharavi, Lena Mare Boutique Hotel ofera o piscina minunata si unitati de cazare cu o cada spa. Oaspetii au la dispozitie 2 baruri si acces gratuit la internet Wi Fi.
Localizare: Hotelul Lena Mare este situat la aproximativ 700 de metri de plaja Acharavi. Orasul si portul Corfu se afl la 40 km. Parcarea este gratuita.

Dotari camera: Toate camerele sunt dotate cu TV sau LCD prin satelit X 2, telefon cu apelare directa, chicineta, aer conditionat, Wi Fi gratuit, papuci si facilitati de confort uscator de par, seif, facilitati pentru ceai si cafea, DVD player (la cerere), fier si masa de calcat (la cerere), servicii de spalatorie
.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de urmatoarele facilitati, room service 12 ore, serviciu de bagaje, Wi Fi gratuit, servicii de schimbare a prosoapelor (la cerere), servicii de spalatorie, servicii de calcat, servicii de babysitting/de ingrijire a copiilor, piscina, centru wellnes si spa.

Web site: https://lenamare.com/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara
Bar
Wi-fi / Wireless Lan