Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PANORAMA PALACE - Turism social


Descriere

HOTEL PANORAMA PALACE 4* (recomandarea agentiei 3*+)
Pagina web: www.hotelpanoramapalace.it
Localizare: pe faleza inalta din oraselul Meta di Sorrento, la 5 km de centrul orasului Sorrento, la 50 km de aeroportul Napoli. Statia de autobuz si statia de tren se afla in apropierea hotelului.
Caracteristici hotel: restaurant, bar cu vedere panoramica si piano bar, terasa cu sezlonguri si o mica piscina in aer liber cu hidromasaj, salon TV si salon de jocuri, parcare cu plata.
Camerele standard sunt simplu si functional decorate si sunt echipate cu: baie cu dus sau cada, uscator de par, aer conditionat (functioneaza doar pe perioada verii), telefon, TV satelit, frigider.
Opinia noastra: hotelul ofera conditii simple de cazare, insa are un raport calitate – pret foarte bun, avand in vedere ca este situat in apropiere de Sorrento si de toate atractiile turistice importante din zona. Micul dejun oferit de hotel este simplu (specific pentru Italia) si contine: chifle, felii de paine prajita, cereale, produse de patiserie (croissant, briose), sunca si cascaval, unt, miere, gem, cafea, ceai, lapte, suc. Micul dejun este servit in forma de bufet. Cina este meniu (la alegere din 2 sau 3 feluri prestabilite).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.