Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THOR LUXURY HOTEL & SPA BODRUM


Descriere

Localizare:
Hotelul se afla in Peninsula Bodrum, in Torba Bay, la doar 25 km departare de Aeroportul International Bodrum, si la 6 km de orasul cu acelasi nume.
Facilitati hotel:
Hotelul dispune de piscina exterioara, piscina interioara, facilitati de SPA, wi-fi gratuit, restaurante si baruri, tenis de masa, receptie permanenta, room service, plaja privata.
Sport & Divertisment:
Printre activitatile pe care le puteti intreprinde in cadrul hoteluluise numara pilates, gimnastica, zumba, yoga, aerobic, lectii de inot, stretching, polo, tenis de masa, darts, scufundari.
Mese:
Hotelul dispune de un restaurant principal care serveste si mancaruri internationale. In cadrul restaurantului Keyf-i Ala pune la dispozitia clientilor mancare cu specific turcesc, iar restaurantul Caliente serveste mancare cu specific italienesc. De asemenea exista si un restaurant care serveste fructe de mare, dar si numeroase baruri.
Sport & spa:
Hotelul ofera servicii de Spa ce includ sauna, baie turceasca, masaj, dar si un centru fitness.
Dotari camere:
Camerele sunt de tipul General, Superior, Suite si Ville, toate fiind dotate cu Televizor, minibar, serviciu de cafea, aer conditionat, telefon, seif, internet, oglinda de machiaj, dus, halat de baie, proasoape si uscator de par.
Pagina web:
http://www.thorhotels.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.