Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lujo Art & Joy Hotel


Descriere

DATA DESCHIDERE: 29 mai 2018.
SUPRAFATA: 110 000 m2.
CAPACITATE: 428 camere.
LOCALIZARE: langa plaja, la 15 km de aeroportul din Bodrum ( Milas), 20 de km de centrul orasului Bodrum, Mausoleul din Halicarnas este la 26 km, 150 km de orsul antic Efes.
PLAJA: 1 km de plaja alba si nisipoasa ( Joy Beach, Escape Beach, Indigo beach Club pentru persoane peste 16 ani ) si 1850 m2 de ponton ( Lotus ).
FACILITATI HOTEL: restaurant prinicipal Koza ( a la carte si SHO W cooking) deschis 24 de ore, o multitudine de restaurante a la carte deschise pentru diverse posibilitati de a servi masa, 11 baruri, snack restaurant, club de noapte deschis pana la ora 03:00, Chocolate Bar este deschis 24 ore, patiserie, cafenea, se servesc bauturi locale si de import alcoolice si non alcoolice, inghetata, sucuri fresh si smoothie-uri, centru SPA cu acces gratuit la piscina interioara, baie de aburi, fitness, sauna, baie turceasca, zona de relaxare, camera cu sare, masaje si terapii (contra cost), salon de infrumusetare, caofor, jacuzzi, 6 topogane, piscina principal, piscina pentru copii, Fly-Inn, Joy Beach, Indigo Beach Club Pool, piscina interioara pentru copii, piscine pentru camerele laguna swim up, programe de animatie, spectacole seara, muzica live, petreceri cu DJ, cinema si cinema in aer liber, competitii, club de noapte, sporturi (yoga, pilates, aqua gym, teren de baschet, volei pe plaja, mini fotbal, boccia, darts, mese de tennis ) sporturi acvatice motorizate cu licenta ( contra cost), Sali de conferinta echipate complet,
PENTRU COPII: bucatarie speciala la Koza restaurantul principal a la carte cu o varietate de mancare pentru copii, nutirenti speciali, sterilizator, cadita pentru copii si set de baie pentru copii, gardinita, camera pentru schimbat scutece, baby sitting (contra cost), posture TV cu desene animate, loc de joaca, termometru digital, walky-talky ( cu depozit), patut, papuci si halate de baie, geangta speciala de plaja, mini disco si mini teatru, mancare speciala pentru copii cu alergii sau la dieta, meniu pt copii, play station in camerele family, programe educationale la Kijo Club. Kijo Club este situate pe 3 etaje ( interior si exterior 4500 m2), zona speciala pentru copii si adolescenti, sala de jocuri, receptie pentru copii, restaurant pentru copii ( pranz, cina, gustari sanatoase), jocuri si competitii, spectacole pentru copii, camere pentru dormit, 2 topogane, carut pentru copii.
FACILITATI CAMERE: paturile au 1.20mx2 m pentru single, cele matrimoniale au 2mx2m si canapelele au 0.9mx1.9 m a 0.9mx1.6 m, toate camerele dispun de: parchet de lemn, fier si masa de calcat, set pentru ceai si cafea, minibar cu bauturi alcoolice si non alcoolice, dulciuri pentru copii, nuci, cipsuri, ciocolata, jeleuri, baie cu dus, dressing, birou, produse cosmetice de lux la baie, TV LG 4k 49a, halata si papuci in baie, uscator de par, chiuveta dubla in baie( exceptie camerele couple rooms ), acces internet wireless de mare viteza, meniu de perne. Camerele superioare au vedere partiala/totala la mare, 45-50 m2, 2 paturi single sau 1 pat matrimonial, canapea, balcon, fotoliu pe balcon. Camerele deluxe au vedere partiala/totala la mare, 55 m2, 2 paturi single sau 1 pat matrimonial, 2 canapele, 2 TV, masuta de machiaj, fotoliu pe balcon. Camerele terrace garden au in jur de 37 m2 si dispun de: vedere la gradina, 2 paturi single sau pat matrimonial, terasa cu Jacuzzi si sezlonguri. Camerele Terrace cu vedere partiala/totala la mare au in plus o suprafata de 50 m2. Couple rooms au 30m2, vedere frontala la mare, pat matrimonial si aceleasi facilitati de mai sus. Camerele Laguna Superior au 45 m2, vedere partiala/totala la mare si la piscina, pat matrimonial, acces direct la piscina incalzita de pe terasa, terasa cu sezlonguri. Camerele Laguna deluxe au 60 m2, vedere partiala/totala la mare si la piscina, pat matrimonial, chiuveta dubla in baie, 2 canapele, masuta pentru machiaj, terasa cu sezlonguri si acces direct la piscina incalzita de pe terasa. Camerele Indigo Clubber terrace si Laguna sunt situate in cadrul Indigo Beach Club a dispun de vedere frontala la mare, pat matrimonial, baie cu dus, dressing, terasa cu cada, camerele Laguna au acces direct la piscina shared a aceste camera sunt doar pentru adulti si au suprafata de 42-50 m2. Camerele family au 65 m2, vedere partiala/totala la mare, 2 dormitoare cu pat matrimonial/2 paturi single.

A LA CARTE ALL INLCUSIVE: Koza a restaurantul principal este deschis 24 de ore, serveste o varietate de mancaruri international, selectie speciala de vinuri (contra cost), Restaurantul Asma serveste mic dejun turcesc 08-11:00, pranz si cina a bucatarie locala 12-17:00 si 19-23:00, Bar 08 -00:00, Restaurantul Alarga serveste mic dejun egean si turcesc 08-11:00, pranz cu mancaruri international 12-17:00, cina cu fructe de mare si peste 19-23:00, bar 09 :00 -00:00, Sorriso serveste doar cina, meniu Italian 19-23:00, Bar 19:00-00:00, El gaucho a steak house pentru cina si bar contra cost 30 eur/pers, Shibori ( sushi, teppanyaki) contra-cost 30 eur/pers, Bistro mic dejun, pranz si cina seara serveste bucatarie mexicana, restaurant frantuzesc pentru cina contra cost 20 eur/pers, restaurant Secret pentru toate mesele, a la carte a bucatarie internationala contra cost 50 eur /pers, Indigo este doar pentru adulti serveste micul dejun, gustari, bauturi si cocktailuri .

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.