Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE

Sidekum Hotel 5* este localizat pe coasta Marii Mediterane, la 5 km de Side si 7km de Manavgat. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Antalya, la 54 de km.

FACILITATI

Plaja si Piscina: Plaja - 400 m (serviciu de transport). Piscine exterioare - una de 460 m3 si cealalta de 204 m3, cu adancimea de 1,40 m. Piscina interioara - 72 m3, 1,40 adancime. Piscina pentru copii - 15 m3, 0,33 m adancime.
Mini Club (4 - 12 ani): Activitati interactive, jocuri si spectacole supervizate si coordonate de personalul specializat. Loc de joaca.
Spa & Wellness: hamam, sauna
Divertisment: echipa de animatie - spectacole si muzica live, activitati sportive si de recreere. Mese de ping-pong si biliard. Sala de jocuri, sala de cinema, biblioteca.
Sali de conferinte
Parcare Privata

RESTAURANT

Resrtaurante: Main Restaurant, A la Carte Turkish
Bar: Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar, Alice Bar, Disco

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: balcon, A.C., televizor, minibar, telefon, baie dotata cu dus/cada si uscator.

STANDARD ROOM (19 m2) - capacitate maxima 2 adulti si 2 copii
DISABLED ROOM (19 m2)
FAMILY ROOM (38 m2) - doua camere standard interconectate. Capacitate maxima 4 adulti

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.