Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL WINGS HOTEL

de la
1921  1641 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

  • AMPLASARE

Royal Wings Hotel se află la 10 km distanța de Cascada Düden și la 14 km de Aeroportul Antalya. Situat la doar 500 de metri de Plaja Lara, acest complex all inclusive de 5 stele este situat pe 72.000 m² de zone amenajate.

  • DETALII

Are un parc acvatic cu 9 tobogane de apă şi o piscină cu valuri. Camerele sunt dotate cu aer condiţionat iar design-ul acestora este conceput pentru confortul oaspeților, mobilierul din lemn în nuanțe calde este un element de decor relaxant vizual.Toate camerele au un balcon privat, iar unele dintre ele ofera celor norocoși vedere pitorească asupra Marii Egee.
  • MESE

Opţiunile de servit masa la Royal Wings Hotel includ bufete tradiţionale turceşti şi internaţionale, fructe de mare proaspete şi preparate din bucătăria italiană. Oaspeţii pot savura produse proaspăt coapte la patiserie.

  • DIVERTISMENT

Echipa de divertisment organizează diverse activităţi în timpul zilei,atât pentru adulți cât și pentru cei mici. Seara, oaspeţii se pot bucura de spectacole live, muzica live și alte manifestații culturale pentru relaxarea celor ce le calcă pragul. Royal Wings Hotel pune la dispoziția turiștilor un centru spa, terenuri de tenis şi o pistă de bowling. Copiii se pot distra la mini club, mini disco sau la parcul de distracţii, care are un carusel şi o roată de distracţii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Spa
Wi-Fi
Bar pe plaja
Teren de tenis
Plaja privata