Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PAPILLON AYSCHA

de la
1892  1503 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.03.2024 - 06.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere


Localizare:
Hotelul este situat in regiunea Belek, la 35 km de aeroportul Antalya si la 40 km de centrul orasului Antalya.

Cazare:
Hotelul dispune de un numar total de 302 camere in cladirea principala, 56 Select Villa si 5 Villa. Sunt 222 camere standard (28 mp, maxim 2+1, un dormitor si 1 baie); 56 Select Villa (40 mp, maxim 2+2, un dormitor, un living si o baie); 61 Family rooms (56 mp, maxim 3+1, un dormitor, un living si doua bai); 4 King Suit (128 mp, maxim 5 persoane, doua dormitoare, un living, trei bai, dintre care una cu jacuzzi); 12 Honeymoon Suits (40 mp, un dormitor, un living, o baie); 4 Deluxe Villa (175 mp, maxim 6 persoane, doua dormitoare, un living, trei bai, dintre care una cu jacuzzi, piscina exterioara proprie); 1 Presidential Villa (403 mp, maxim 8 persoane, patru dormitoare, un salon, patru bai, jacuzzi si piscina proprie). Toate camerele au baie proprie cu cada, uscator de par, aer conditionat (functioneaza in functie de conditiile meteo), telefon direct, mini bar (reumplut zilnic cu apa, bauturi racoritoare si bere), seif, halat si papuci la sosire, mocheta, TV satelit si programe de muzica, balcon.

Servicii:
High class all inclusive – mancare si bautura – bautura de bun venit, mic dejun, mic dejun tarziu, pranz si cina, spectacole culinare, seri tematice, bufet dietetic, bufet la miezul noptii, restaurante A’ la Carte cu rezervare in prealabil, cafea, inghetata si prajituri la anumite ore, gustari la barul de pe plaja, toate bauturile locale si cele de import standartd, alcoolice si non alcoolice, 24 de ore pe zi ( in dico de la 23:00 la 02:00 sunt gratuite), room service de la 24:00 la 07:00, mini bar cu bauturi racoritoare , apa si bere, reumplut in fiecare zi. Nu sunt incluse: bauturile de lux premium, inghetata la baruri, sampanie frantuzeasca, room service de la 07:00 la 24:00.

Facilitati:
restaurant principal cu terasa, restaurante A’ la Carte: specific italienesc, pescaresc, turcesc si japonez, baruri in complexul hotelier. Contra cost sunt: doctor, baby sitting, spalatorie, telefon, fax, internet cafe si jocuri pe calculator, shopping center, coafor, rent a car.

Plaja:
Hotelul are plaja proprie cu nisip, cu jezlonguri, umbrelute si prosoape gratuite.

Sport si divertisment:
Piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, tobogane, baie turceasca, sauna, centru fitness, terenuri de tenis si nocturna seara, echipament pentru tenis, basket, volei, volei pe plaja, sporturi nautice fara motor. Contra cost: masaj, salon de infrumusetare, bowling, biliard, sporturi nautice cu motor.
Programe de divertisment in timpul zilei, concursuri la piscina si pe plaja, spectacole seara, muzica live de 3 ori pe saptamana, discoteca la barul de pe plaja de 3 ori pe saptamana. Mini club pentru copiii intre 4 si 12 ani, mini disco, mini bowling, Junior Club pentru copiii intre 13 si 16 ani.








Camera dubla

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Piscina interioara
SPA
Jacuzzi
Wi-Fi
Restaurant
Hotel aproape de plaja
Sala de fitness
Piscina exterioara
Aer condiționat
Bar
Acces pentru persoane cu dizabilități