Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ORFEUS QUEEN HOTEL & SPA

de la
1171  421 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul este localizat in statiunea Manavgat, la 56 km de aeroportul din Antalya si la 15 km de orasul antic Side. Hotelul situat la malul marii dispune de o zona de plaja privata si o piscina exterioara. Camerele moderne sunt dotate cu aer conditionat, uscator de par, televizor si telefon. Restaurantul spatios are o zona interioara, o terasa si ofera turistiilor preparate locale si internationale. Alte activitati disponibile la hotel sunt: sauna, hammam, tenis de masa, biliard, loc de joaca pentru copii, serviciu de inchiriere biciclete.

Localizare
Hotelul este localizat in statiunea Manavgat, la 56 km de aeroportul din Antalya si la 15 km de orasul antic Side.

Facilitati hotel
Hotelul situat la malul marii dispune de o zona de plaja privata si o piscina exterioara. Restaurantul spatios are o zona interioara, o terasa si ofera turistiilor preparate locale si internationale. Alte activitati disponibile la hotel sunt: sauna, hammam, tenis de masa, biliard, loc de joaca pentru copii, serviciu de inchiriere biciclete.

Facilitati camera
Camerele moderne sunt dotate cu aer conditionat, uscator de par, televizor si telefon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.