Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ORANGE COUNTY RESORT HOTEL

de la
1377  922 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere


HOTEL ORANGE COUNTY RESORT 5* - KEMER

Clasificare agentie: 5*

Concept: ULTRA ALL INCLUSIVE

Deschis in anul 2005, cu o suprafata totala de 22.000 mp, hotelul dispune de un corp principal de 6 etaje (Cladirea Principala),de 17 corpuri Volendam House de 2 etaje si 26 corpuri Orange Gracht Economy room cu un etaj.

Hotelul dispune de 514 camere repartizate astfel:
camere standard sea & pool side view (suprafata 27 mp, capacitate maxima 3 pers.);
camera standard land view
Family room
Volendam Houses

Localizare: pe malul marii, la 45 km de centrul orasului Antalya si la 60 km de aeroport, la 300 m de centrul orasului Kemer.

Dotari camera: telefon, televizor, minibar, seif, aer conditionat centralizat, internet wireless, uscator de par, carpeta sau parchet.
Alte informatii: curatenia de face zilnic, prosoapele se schimba zilnic, minibarul se reumple zilnic cu bauturi racoritoare, apa si bere.

Facilitati hotel: restaurant principal, 3 restaurante a la carte, Snack bar, pariserie, bar pe plaja, bar la piscina, disco bar, se servesc bauturi locale si cateva bauturi internationale, mini bar ( sucuri, apa o data pe zi), servicii speciale pentru honeymoon , 2 piscine exterioare, o piscina interioara, o piscina pentru copii, sala de conferinta, mini club (4-12 ani) de la ora 10.00-24.00, mini disco, loc de joaca pentru copii, babysitting la cerere (contra cost), copii intre 2-3 ani au voie la mini club doar in prezenta parintilor.

Servicii cu plata: rezervare la restaurantele A la carte (10 dolari/persoana. Pentru copii intre (0-2 ani) este gratuit), bauturile internationale, doctor, salon de infrumusetare, magazine, sucul natural, jocurile nautice de pe plaja, taxi, transfer privat, room service, telefon, fax.
Servicii gratuite: bauturile locale, biliard, discoteca, centru de fitness, orange spa center, inghetata, minibar, safe in camera, tobogane, internet wirless.

Plaja de nisip si pietricele.

Miniclub:
In miniclub sunt organizate diverse activitati pentru copii, menite sa le atraga atentia, intr-o atmosfera prietenoasa si sigura.Programul de la 10.00-24.00

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- carduri acceptate: Visa, Master Card;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica.

Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului
fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.