Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLOVER MAGIC ALTINKUM PARK SIDE HOTEL

de la
763 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.04.2024 - 13.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Hotelul Clover Magic Altinkum Park Side este localizat in proximitatea atractiilor turistice ale statiunii Side, fiind recomandat celor care isi doresc o vacanta activa.
Tip masa: all inclusive (10-22 bauturi alcoolice si nealcoolice locale servite la pahar, mic dejun, pranz, cina si prajituri)
Localizare: Hotelul este situate in Side la 60 km de Aeroportul din Antalya
Plaja: privata cu nisip si pietricele la 50 m de hotel. Sezlongurile, umbrelutele si prosoapele de plaja sunt gratuite.
Facilitati generale: receptie, restaurant, restaurant a la carte, patiserie, bar la piscina, piscina exterioara, piscina pentru copii, baie turceasca, WIFI gratuit in camera si in spatiile comune, animatie, animatie pentru copii (de 2 ori pe saptamana), darts, boccia, loc de joaca pentru copii, centru SPA, coafor,
Dotari camere: pat dublu sau doua paturi, baie cu dus, uscator de par, LCD Tv satelit, aer conditionat individual, balcon sau terasa, seif extra, minibar- extra cu exceptia apei.
Servicii cu plata: rent a car, doctor, spalatorie, schimb valutar, seif in camera, minibar cu exceptia ape, bauturile imbuteliate, cafea turceasa, cocktail-urile, room service, restaurantul a la carte, babby sitter, bauturile aloolice si nealcoolice intre orele 22-10, telefon.
Facilitati copii: piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, babby sitter.
Pagina web: www.clovermagichotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie