Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Inspira Boutique Hotel


Descriere

Scor Booking – 9.0, superb Hotelul este situat in insula Thassos, in Skala Prinos, la 20 metri distanta fata de plaja. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul este situat pe insula Thassos, in Skala Prinos, la 20 de metri distanta de plaja. Orasul Limenas se afla la 16 km distanta.

Facilitati hotel

Hotelul are un design minimalist si o arhitectura moderna. A fost renovat in 2016 si pune la dispozitia turistilor 20 de camere duble. Acesta dispune de piscina, bar, acces imediat la plaja, parcare privata gratuita, aer conditionat, WiFi gratuit, bar, serviciu de inchirieri biciclete, receptie non-stop.

Facilitati camere

Camerele hotelului dispun de paturi king size, televizoare cu ecran plat, aer conditionat, uscator de par, minibar, seif, baie cu dus.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie