Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
604  565 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.05.2024 - 06.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare

Beneficiind de o locație centrală în stațiunea Sunny Beach, hotelul Neptun Beach se află la doar 10 metri distanță față de plajă.

Facilitati hotel

Hotelul oferă oaspeților săi următoarele facilități: 3 lifturi, recepție, aer condiționat în zonele publice, birou de schimb valutar, Wi-Fi în întregul hotel, spălătorie (contra cost), restaurant principal cu terasă, restaurant a la carte, lobby bar, snack bar, asistență medicală, salon de înfrumusețare, magazin, rent a car, piscină exterioară cu secțiune pentru copii, piscină interioară, șezlonguri și umbrele la piscină, mini club, discotecă pentru copii, programe de animație, loc de joacă pentru copii, fitness, sauna, baie de aburi, masaj (contra cost), sală de jocuri (contra cost), parcare (contra cost). Hotelul nu accepta animale de companie.

Facilitati camera

Toate camerele dispun de baie cu duș și uscător de păr, aer condiționat, seif (gratuit), mini bar (contra cost), TV cu programe prin cablu, telefon, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Schimb valutar
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Bar
Asistenta medicala
AC ( aer conditionat )

Locatie