Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Asteras 3*+


Descriere

Vila ASTERAS 3*+, este o vila moderna, construcitie noua 2020, situata pe coasta Marii Egee, in statiunea Paralia Katerini la doar 80 mentri de plaja cu nisip si 100 m de magazine si restaurante. Villa Astera ofera camere duble sau triple cu mobilier nou, modern si confortabil, TV LCD, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, prosoape de fata, terasa, colt de bucatarie complet utilata (frigider, plita electrica, vesela, tacamuri), aer conditionat inclus in pret si servicii de curatenie in timpul sejurului. Vila este dotata cu lift interior si lift exterior pentru persoanele cu dizabilitati sau eventual bagaje. Va puteti relaxa in gradina frumos amenajata a vilei si la piscina proprie.In intreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Masa: mic dejun 5 euro/pers, iar cina 10 euro/ persoana - restaurant in apropiere de villa.

AVANTAJE: MODERN SI NOU, PISCINA, LIFT INTERIOR SI EXTERIOR, SCHIMB DE LENJERIE SI PROSOAPE, CURATENIE PE PARCURSUL SEJURULUI, WI-FI GRATUIT, POZITIE EXCELENTA, APROAPE DE MALUL MARII, ZONA LINISTITA. SOSIRE AUTOCAR IN STATIUNE - APX. ORA 11:00,


CHECK INN: ORA 14:00 IN ZIUA SOSIRII
CHECK OUT: ORA 09:00 IN ZIUA PLECARII,
PLECAREA AUTOCARULUI DIN STATIUNE: ORA 15:00
Apreciere pe booking.com: Nota 9.8

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.