Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul Green Park este situat în staţiunea Nisipurile de Aur, la aproximativ 250 de metri de plajă și 300 de metri de centrul stațiunii.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispoziția oaspeților următoarele facilități: restaurant principal cu terasă,, lobby bar, bar la piscină, magazin 24 de ore, recepție, lift panoramic, seifuri la recepție (contra cost), Wi-Fi în lobby, piscină exterioară, fitness, piscină pentru copii, spălătorie și curășătorie (contra cost), parcare (contra cost).

Facilitati camere

Hotelul Green Park oferă posibilitatea de cazare în studiouri și apartamente. Toate sunt dotate cu telefon, TV prin satelit, minibar, aer condiționat, canapea extensibilă/fotoliu extensibil, Wi-Fi, fierbător electric, fier de călcat/uscător de la recepție. Toate camerele au balcon cu masă și scaune. Apartamentele au un dormitor și o zonă de luat masa (separate de o ușă) și dispun de canapea, un pat suplimentar extensibil și chicinetă (fără ustensile).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Lift
Fitness
Bar
Asistenta medicala
AC ( aer conditionat )

Locatie