Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Berlin Green Park

   Nisipurile De Aur, Bulgaria

de la
742  578 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Buzau
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotelul Berlin Green Park este situat in partea linistita a statiunii Nisipurile de Aur, in parc, la cateva minute distanta de plaja, in apropierea portului de yachturi.

Informatii hotel: Hotelul are 216 camere, 6 etaje, restaurant principal, restaurant a la carte, lobby bar, fitness bar, bar la piscina, bar pe plaja all inclusive, magazin cu suveniruri, reviste, seif, casa de schimb valutar, sala de animatie, mini club, internet, shuttle bus pana la plaja.


Servicii masa: All Inclusive Gold.


Servicii cazare: Camerele duble sunt spatioase, confortabile, aer conditionat, telefon, mini bar (contra cost), cablu TV cu peste 40 programe, feon, baie cu dus/cada, balcon, camere cu vedere la mare sau la parc; studiourile sunt cu o incapere insa mult mai spatioasa cu posibilitatea de a fi cazata a 3-a sau a 4-a persoana; apartamentele au min. 60 mp - living + dormitor.


Facilitati copii: Loc de joaca pentru copii, discoteca, mini club pentru copii cu varsta intre 4-12 ani, evenimente cu teme diferite, piscina cu sectiune pentru copii, meniu pentru copii, jocuri electronice, patuturi pentru bebelusi, scaune pentru bebelusi in restaurant.


Sport si activitati:


Gratuit: fitness, piscina exterioara si interioara, sezlonguri cu saltele, umbrele, prosoape de plaja la piscina si la plaja (cu depozit), masa de tenis, darts, boccia, volei pe plaja, fitness


Contracost: biliard, masaj, sauna, internet, mini bar, seif, teren de tenis


Se accepta animale - se incaseaza local


Parcare: Pazita - se plateste la receptie in limita locurilor disponibile.


Grad maxim ocupare camere: In camera single - 1 adult; in camera dubla - 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti; in apartament - 2 adulti + 3 copii


Grad minim ocupare camere: In apartament - 2 adulti + 1 copil.


Observatii:


- Taxa statiune si servicii: 7 EUR/persoana/sejur


- Copii 0-1,9 ani - gratuit


- Copil 2-11,9 ani in camera dubla cu un adult - plateste 50% din tariful de adult


- Copil 2-11,9 ani in camera dubla/apartament cu 2 adulti - gratuit


- 2 copii 2-11,9 ani cu un adult in camera dubla - un copil plateste 50% din tariful de adult, iar celalalt este gratuit


- Al doilea copil 2-11,9 ani in camera dubla/apartament - GRATUIT (in camera dubla nu are extrabed)


- Al treilea copil 2-11,9 ani in apartament - plateste 50% din tariful de adult


- Al treilea adult cu extrabed - 30% reducere din tariful de adult.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.