Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KALIAKRA HOTEL

de la
618 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.05.2024 - 06.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere


Localizare: Situat chiar pe plaja, hotelul Kaliakra nu intamplator a dobandit renumele de "perla Ultra All Inclusive".


Informatii hotel: Piscina descoperita, restaurant principal cu terasa, lobby bar, snack bar, pool bar, lounge bar, internet cafe, internet in camere, aprovizionarea zilnica a camerelor cu ceai si cafea, o aprovizionare gratuita a minibarului pe sejur, seif gratuit in camere, servicii de spalatorie si calcatorie, masaj, rent a car, schimb valutar, business centru. Wireless gratuit in holul hotelului si in lobby bar.


Servicii masa: All Inclusive Plus


Servicii cazare: Camerele si apartamentele au aer conditionat, sunt amenajate confortabil si cu gust. Dispun de baie cu dus, telefon, televizoare LDC, televiziune prin cablu, minibar, seif si posibilitate de acces la internet. Toate camerele au balcoane cu vedere spre mare.


Facilitati copii: Club pentru copii, teren de joaca pentru copii si piscina pentru copii cu mini parc de distractii acvatice. Copiii intre 0 si 12 ani neimpliniti, cazati in camera cu doi adulti, beneficiaza de gratuitate!


Sport si activitati:


Gratuit: Utilizarea gratuita a doua sezlonguri si o umbreluta pentru fiecare camera la plaja.; piscina exterioara, tenis de masa, volei si fotbal de plaja, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, darts, sah, table. Program de divertisment: Program de sport si de divertisment pentru copii si adulti, ziua si seara, 7 zile din saptamana; show-uri serale, discoteca pentru copii si scenete prezentate de echipe de animatori profesionisti.


Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, tenis de masa, fitness, biliard, Luna Park, bowling.


Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.


Parcare: contra cost (se achita 6 leva (aprox: 3 euro) /masina/sejur intrarea in statiune)


Grad maxim ocupare camere: In camera single - 1 adult, 1 adult + 2 copii; in dubla - 2 adulti + 2 copii. (Camerele care accepta 2 adulti + 2 copii sunt la cerere in limita disponibilului)



Observatii:


- O umbrela si 2 sezlonguri gratuite pe plaja pentru fiecare camera.


- Taxa statiune si servicii: 1 EUR/adult/zi si 0,50 EUR/copil ( 2-11,9 ani)/zi


- Copii 0-1,9 ani - gratuit


- Un copil 2-11,9 ani in camera cu 1 adult - adultul plateste tariful de camera single, copilul gratuit


- 2 copii 2-11,9 ani in camera cu 1 adult - adultul plateste tariful de camera single, primul copil este gratuit, al doilea copil plateste 30% din tariful de camera single.


- Copil 2 -11,9 ani in camera dubla cu 2 adulti - gratuit


- Al 2-lea copil 2-11,9 ani in camera dubla cu 2 adulti - plateste 30% din tariful de adult


- Al treilea adult cu extrabed - reducere 20% din tariful de adult.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.